O nas

LovecNaCene.si je iskalnik po ponudbi spletnih trgovin, s katerim hitreje najdete pravi izdelek, pravo ceno in pravega trgovca.

LovecNaCene.si ni spletna trgovina in ne omogoča nakupa predstavljenih produktov, temveč obiskovalca na njegovo zahtevo preusmeri v spletno trgovino izbranega trgovca, v kateri nato opravi nakup izbranega izdelka.

LovecNaCene.si obiskovalcem omogoča:
  • da se pred nakupom določenega produkta o njem poučijo in ga primerjajo s podobnimi produkti
  • se prijavijo na obveščanje o posebnih popustih, akcijah in prejemajo obvestila in nakupne nasvete portala LovecNaCene.si

LovecNaCene.si spletnim trgovcem omogoča, da objavijo ponudbo izdelkov iz svoje spletne trgovine neposredno na portalu LovecNaCene.si in tako v svojo spletno trgovino pripeljejo več potencialnih kupcev, ki se zanimajo za nakup njihovih izdelkov. Za objavo izdelkov na portalu LovecNaCene.si mora trgoveeec zadostiti minimalnim tehničnim zahtevam in sprejeti splošne pogoje poslovanja.

Kaj delamo?

Spletnik je full service digitalna agencija, ki celostno poskrbi za vse vaše potrebe na internetu. Naša misija je razumeti posel in poslovne cilje naših naročnikov in poskrbeti za uresničitev teh ciljev s pomočjo preizkušenih digitalnih rešitev in specializiranih strokovnjakov. Naš tim in podjetje nenehno sledita potrebam trga in trendom, zato se ves čas razvijamo. Naš cilj je iskanje in razvoj naprednih rešitev, ki pripomorejo pri doseganju ciljev, so celostno načrtovane, testirane in dosegajo pričakovane rezultate. Tako so nastale rešitve kot so:

Prijava na e-novice
Želite ujeti najboljše ponudbe in akcije? Vpišite se na seznam za obveščanje o izjemnih ponudbah in ulovljenih cenah.
450.000
Koliko izdelkov
165
Koliko trgovcev
2.450
Koliko uporabnikov